« Nu-tec

Sähköpotkulauta koodarin työmatkoille

Liiku näppärästi töihin

Trendikäs sähkökäyttöinen potkulauta on oivallinen kulkuväline koodarin työmatkoille. Sillä pääsee näppärästi esimerkiksi ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon, eikä parkkipaikkojen vähäisyyttä tarvitse surra. Monet mallit voi nimittäin taittaa kasaan, kun on päästy perille, ja kantaa näppärästi työpaikan toimitiloihin. Kun on aika lähteä kotiin, kulkupeli on kätevä taittaa auki, ja matka kotiin voi alkaa saman tien. Enää ei siis ole tarvetta julkisten kulkuvälineiden aikataulujen selailuun ja värjöttelemiseen sateisessa tai muuten kurjassa säässä odottamassa kyytiä saapuvaksi.

Sähköpotkulaudan ostamisen jälkeen koodarin kyyti lähtee juuri silloin, kun hän haluaa ja kulkee juuri sitä reittiä, jota hän haluaa. Lisäksi koodari saa matkan varrella raitista ilmaa, jota monet tietokoneen ääressä pitkiä aikoja kerrallaan istuvat tietotyöläiset saavat aivan liian vähän! Kuten huomaat, muuttaa sähköpotkulauta koodarin elämää kerralla parempaan suuntaan hyvin monin eri tavoin. Samalla kun se tuo elämään aivan uudenlaista sisältöä ja mielekkyyttä, voi se myös säästää rahaa!

Säästä autoilun kulut

Jos koodarin työpaikka sijaitsee esimerkiksi ydinkeskustassa melko lyhyen matkan päässä kotoa, ei autolle välttämättä ole tarvetta. Autoilu on nykyään kovin kallista, eikä se ole myöskään kovin trendikästä ilmastosyistä. Bensan hinnan nousu on kauhistuttanut autoilijoita jo pitkään, eikä auton ylläpito muutenkaan ole kovin halpaa. Keskustassa jopa parkkeeraaminen voi tulla kalliiksi, eikä vapaan parkkipaikan löytäminen ole ihan itsestään selvä juttu. Näin sähköpotkulaudan hankinta voikin auttaa koodaria säästämään suuret autoilun kulut ja samalla tekemään entistä ympäristöystävällisempiä valintoja. Samalla koodari tulee tehneeksi myös entistä trendikkäämmän valinnan, sillä sähköpotkulaudat, toisin kuin autot, ovat juuri nyt erityisen trendikkäiden, modernien ja urbaanien ihmisten valinta. Tällainen valinta sopii itse asiassa erityisen hyvin juuri koodarille, joka on muutenkin monella tavalla tietynlainen uranuurtaja ja edelläkävijä.

19 Mar 2023